Albert Kraus.

Team Kraus.
 Team  Kraus is ontstaan in eind 1999 nadat Albert de sportschool van Gino Gym te Oss
had overgenomen.
Hij deed dit om zelf te kunnen blijven trainen in Oss.
In de begin jaren waren er maar weinig leden.
Albert heeft Team kraus vanaf de grond opgebouwd, en team Kraus is nu een begrip in de vechtsport wereld zowel in binnen- als in buitenland.
Hij heeft al die jaren veel steun gehad aan zijn grote vriend en Hoofd trainer Marcel Doomernik. Tevens wordt Albert nog geholpen door Div. andere enthousiaste trainers om de vechtsport liefhebber in Oss en omgeving zowel volwassen en kinderen op hun eigen niveau te laten trainen. In Team Kraus staan 2 jonge talenten klaar dit zijn Jordy v/der Sluis (A klasse) en Rini van Gelder (A klasse) om de weg naar de top te bereiken.
Deze jongens worden door Albert zelf getraind om ze klaar te stomen voor het grote werk. Tevens heeft Team kraus een grote groep talenten in zijn jeugd afdeling lopen die in de loop der jaren er zeker aan gaan komen.

Ook niet vergeten zijn eigen zoon Gradus Kraus die graag in de voetsporen van zijn vader wil treden en er al heel wat partijtjes op heeft zitten met vele goede resultaten.Web site contents © Copyright 2009,All rights reserved.